Günep Grup’tan Eğitime Destek

İzzet Öksüzkaya tarafından yaptırılan Okulumuz 2011/2012 eğitim- öğretim yılının Ekim ayında eğitim hayatına başlamıştır. Okul inşaatı 11 ay gibi kısa sürede tamamlanmıştır. Okul protokolü dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL huzurunda; Günep Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet ÖKSÜZKAYA ile İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AYATA arasında, Kayseri Valisi Mevlit BİLİCİ’nin katılımlarıyla imzalanmıştır. 24 Ekim 2011 tarihinde öğrenime başlayan okulumuzda şu an 1500 öğrenci bulunmaktadır. Tekvando Avrupa Şampiyonluğu, hentbol ve voleybolda Kayseri Şampiyonluğu bulunmaktadır.

Alanında kendini yetiştirmiş, tecrübeli idareci ve öğretmen kadrosuyla yardımcı- destek elemanları, en önemlisi, her zaman yanımızda olan velilerimizle birlikte; nitelikli, kişilikli, şahsiyet sahibi, başarılı, bilgili, ahlaklı, araştırmacı, milli değerlerine sahip çıkan, çevreye dost ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen okulumuz, Kayserimizin önde gelen okullarından biri olma yolunda sağlam adımlar atmaktadır.

Image module
Image module
Image module
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://gunepyapi.com.tr/wp-content/uploads/2021/12/genelbg.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}