Günep Grup’tan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi Daha: Kan Bağışı

Düzenledikleri kan bağışı kampanyalarıyla Türkiye’nin gündemine giren Kızılay Adana Şubesi’ne toplumun bütün kesimlerinin desteği her geçen gün büyüyor. Türkiye’nin ve dünyanın en saygın insani yardım kuruluşlarından olan Türk Kızılayı’na vatandaşlar ile resmi ve özel kurumlar kan bağışında bulunmak için yarışıyor. Adana’da mobilya, tarım ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Günep Grup yöneticileri İzzet Öksüzkaya, Lütfi Bestok ve firma çalışanları da düzenlenen organizasyonda Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ı Adana Şube yöneticileri, bu anlamlı katkılarından dolayı Günep Grup yöneticileri İzzet Öksüzkaya ile Lütfi Bestok’a teşekkür plaketi takdim etti.

Programda konuşan Saygılı, “Türk Kızılayı’nın yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahibi mağdurların yaralarını sarmayı kendine görev edindiğini” söyledi. Hastanelerde şifa bekleyen hastalara ulaştırılmak üzere kan bağışında bulunan kurum ve kuruluşlara tebriklerini sunan Saygılı, milletin iyilik eli olan Kızılay’a yardım elini uzatan Günep Grup yöneticilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Firma yöneticilerinden İzzet Öksüzkaya ise kan bağışı kampanyaları ile Adana’da önemli bir görevi yerine getiren Türk Kızılayı’na destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://gunepyapi.com.tr/wp-content/uploads/2021/12/genelbg.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 300px;}